Languages

MANIFEST

Benvinguts a un espai comú on compartir idees, informacions, coneixements, sentiments i reflexions.

Jeune Europe (Jove Europa) no és solament un nom. És una llum tènue, un camí que seguim partint d’un passat europeu que va tenir lloc durant el segle XIX, ple de canvis I agitació. “La Jeune Europe” va ser un grup d’intel·lectuals provinents de diferents països europeus constituïts a partir dels ideals de Giuseppe Mazzini: “Construir junts una Europa de la gent”

L’esperit del nostre projecte és el de crear un espai comú per gent d’orígens i camps d’estudi diversos amb l’objectiu holístic de progressar mitjançant l’intercanvi. Cent anys després de la Primera Guerra Mundial, que va enfrontar a joves europeus els uns contra els altres, i 30 anys després del naixement del projecte Erasmus, que ha creat nous vincles entre la joventut europea, avui tenim davant nostre el repte de desenvolupar, mitjançant una complerta integració, una Europa que esdevingui un referent per la resta del món.

Avui dia les discussions sobre les fronteres i la barreja cultural estan presents i son necessàries. Hem fundat un context familiar europeu amb gent provinent de diferents llocs d’arreu del mon en quant a ubicació física, tot i que la tecnologia ens permet anar més enllà per compartir coneixements, aportar contribucions i valors per construir una nova, millor i més forta Europa a partir del progrés individual i col·lectiu. Per tant cada visitant tindrà l’oportunitat de prendre i compartir els seus coneixements contactant amb els autors. Al considerar-se la qualitat dels seus continguts un element primordial d’aquest blog, els articles seran avaluats abans de la seva publicació.

Així com l’objectiu d’aquest blog és el d’obtenir el millor a partir de l’intercanvi, el seu contingut inclou tot tipus de temàtiques, amb un especial èmfasi sobre els temes europeus. En qualsevol cas la contribució de països extra-europeus és important per tenir una visió d’Europa des de l’exterior.

Com la nova generació que som haurem d’enfrontar-nos als reptes que el futur ens portarà. Algun camins, com la construcció de la pau a Europa, ja han estat iniciades i la nostra tasca és la de protegir el que s’ha fet fins al moment. D’altres, com el canvi climàtic, recaure sobre nosaltres.

“Jeune Europe” és una manera de conèixer-nos mútuament com europeus, per créixer junts, reduir les distàncies entre nosaltres, fer conèixer a tot el món qui som i què podem fer pel futur global. La nostra responsabilitat és la de prendre el millor del nostre passat i fer el millor durant el present per construir un futur millor.

Nosaltres, Europa, podem fer-ho

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
 © Jeuneurope 2022
 © Jeuneurope 2022

Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.

Hot daily news right into your inbox.