Languages

MANIFESTET

Velkommen til et felles sted hvor vi kan dele våre idéer, informasjon, kunnskap, følelser og tanker.

Jeune Europe er ikke bare et navn. Det er også et lite lys som tar oss tilbake i den Europeiske fortid, det XIX århundre, full av forandringer og uro. ”La Jeune Europe” var en gruppe intellektuelle fra forskjellige Europeiske land, formet fra Giuseppe Mazzini’s idealer med én dyp hensikt: ”Sammen for å gjøre Europa av folket.”

Hensikten med vårt prosjekt er deling av informasjon mellom personer som kommer fra forskjellige land, med et mål om en holistisk prosess gjennom deling. Et hundre år siden den første verdens krigen, hvor unge menn av Europa ble satt opp mot hverandre, tretti år siden Erasmus prosjektet ble startet, et prosjekt som har skapt nye assosiasjoner mellom unge Europeere. I dag har vi muligheten til å utvikle Europa gjennom integrasjon, slik at man kan bli et ledende forbilde for resten av verden.

I disse dager flommer diskusjonene rundt landegrenser og viktigheten av å bevare kultur. Disse diskusjonene er tilstede og nødvendig. Vi har funnet like Europeiske kontekster med andre mennesker rundt over hele verden, men teknologi tillater oss å gå lengre. Med å dele kunnskap og verdier kan vi bygge et nytt, større og sterkere Europa gjennom individuell og felles fremgang. Derfor har hver besøkende og leser muligheten til å få og dele deres kunnskap gjennom å kontakte forfatterne. Bloggens kjerne karakteristikk er å publisere kvalitet som omhandler ulike fagfelt, derfor blir artiklene også vurdert før de blir publisert.

Siden hovedmålet med denne bloggen er deling, finner man et stort utvalg av temaer. Hver publikasjon og hver artikkel er nøye gjennomtenkt. Som vi også nevner i starten av diskusjonen, er dette noe som fordyper oss og gir oss ny kunnskap og muligheten til å se ting fra andre perspektiver. I tillegg til dette er det viktig å nevne at vi fokuserer spesielt på utfordringer i Europa. Derfor er det viktig med bidrag fra ekstra Europeiske land for å gi oss et perspektiv fra utsiden av Europa og inn.

Som den nye generasjonen, vil vi i fremtiden møte mange nye utfordringer. Noen mål, som å bygge og opprettholde fred i Europa er allerede startet. Dette betyr at vi må beskytte det som allerede er blitt gjort. Andre ting som global oppvarming, vil utelukkende avhenge av oss.

”Jeune Europe” er en måte å bli bedre kjent med andre Europeere, vokse sammen og redusere avstanden mellom oss, slik at verden får vite hvem vi er og hva vi ønsker å gjøre for den globale fremtid.

Vårt ansvar er å ta det beste fra vår fortid, gjøre det beste vi kan i dag og bygge en bedre fremtid i morgen.

Vi, Europa, kan gjøre det sammen.

 

Translated in Norwegian by Sebastian Skaiaa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
 © Jeuneurope 2022
 © Jeuneurope 2022

Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.

Hot daily news right into your inbox.