Languages

MANIFESTi

Tervetuloa yhteiseen tilaan jakamaan tietoa, ideoita, tunteita ja ajatuksia.

Jeune Europe on muutakin kuin nimi. Se on valonpilkahdus, polku jota seuraamme Euroopan menneisyydestä, sen mullistusten sekä levottomuuksien 1900-luvulta. ”La Jeune Europe” oli ryhmä ajattelijoita ympäri Eurooppaa joita yhdisti italialaisen poliitikon ja aktivistin Giuseppe Mazzinin ideaalit ja tavoitteet: ”Rakentaa yhdessä Eurooppa ihmisille”.

Tarkoituksemme on tuoda yhteen ihmisiä eri maista ja aloilta jakamaan ajatuksiaan, ja siten laajentaa ihmisten maailmankuvaa mahdollisimman monipuolisesti. Sata vuotta ensimmäisen maailmansodan jälkeen joka iski nuoret eurooppalaiset miehet toisiaan vastaan, sekä kolmekymmentä vuotta Erasmus projektin käynnistämisen jälkeen joka on luonut ja luo yhä uusia yhteyksiä eurooppalaisen nuorison välille, meillä on mahdollisuus kehittää Eurooppaa yhteenkuuluvuuden avulla ja tehdä siitä majakka koko maailman kehitykselle.

Nykyään keskustelu maiden rajoista ja kulttuurien sekoittumisesta on sekä käynnissä että myös tarpeellista. Meillä kaikilla on yhteinen Eurooppa maantieteellisenä paikkana, mutta teknologian avulla voimme päästä pidemmälle. Jakamalla tietoa, ymmärrystä ja arvojamme, voimme yksilöllisen ja yhteisöllisen kehityksen avulla rakentaa suuremman ja vahvemman Euroopan. Tehdäksemme tämän mahdolliseksi jokaisella kävijällä on mahdollisuus saada ja jakaa tietämystään ottamalla yhteyttä tämän blogin kirjoittajiin. Pitääksemme yllä blogin perustavaa ajatusta laadukkaasta keskustelusta kaikilla osa-alueilla, lähetetyt artikkelit luetaan kirjoittajien toimesta ennen julkaisua.

Eräs tämän blogin tavoitteista on tehdä ajatusten vaihdosta mahdollisimman tuottavaa ja siksi toivomme että jokainen artikkeli toimisi herätteenä keskustelulle joka syventää vanhaa ja tuottaa uutta ymmärrystä sekä näkemyksiä. Koska suurin osa kirjoittajistamme tulee Euroopasta, on blogin painopiste myös Euroopassa. Tämän takia muualta maailmasta tulevien osallistuminen keskusteluun on tärkeää laajemman näkemyksen saavuttamiseksi.

Uutena sukupolvena meidän täytyy vastata haasteisiin joita tulevaisuus tuo tullessaan. Jotkut näistä, kuten rauhan rakentaminen Eurooppaan, on jo aloitettu ja meidän täytyy suojella näitä aikaisempien sukupolvien saavutuksia. Toiset, kuten ilmastonmuutos, ovat kokonaan meidän käsissämme.

”Jeune Europe” on keino yhä kasvavaan ymmärrykseen eurooppalaisten välillä, mahdollisuus kasvaa yhdessä, pienentää etäisyyksiä välillämme ja tehdä maailma tietoiseksi siitä keitä me olemme ja mitä meillä on tarjota maailman tulevaisuudelle.

Meidän vastuumme on oppia menneestä, tehdä kaikkemme tässä päivässä ja rakentaa parempi tulevaisuus.

Me, Eurooppa, pystymme siihen.

Translated in Finnish by Touko Väänänen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
 © Jeuneurope 2022
 © Jeuneurope 2022

Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.

Hot daily news right into your inbox.